körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Nemrég a kanadai kannabisztermelő, az Aleafia Health arról számolt be, hogy engedéllyel rendelkező szabadtéri kannabisztermésének megművelése és betakarítása mindössze 8 dollárcent (24,3 forint)/grammba kerül.

A cég szerint a nem auditált „összes készpénzben felmerült költsége”, ideértve a létesítmény tőkeköltségeit is, ötéves amortizációval, mindössze 10 dollárcent (30,36 forint)/gramm volt.

Míg a 8 dollárcent/gramm tartalmazza az összes működési költséget, például a munkaerőt, a készleteket, a fogyóeszközöket és a személyzet általános költségeit, a 10 dollárcent olyan tőkeköltségeket is tartalmaz, mint például az öntözés, a biztonsági infrastruktúra és a vállalat szárítóberendezése.

OLVASS TOVÁBB

8 dollárcent/gramm: Egy kanadai termelő az ország legalacsonyabb betakarítási költséget produkálja | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

8 dollárcent/gramm: Egy kanadai termelő az ország legalacsonyabb betakarítási költséget produkálja | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok