körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Carly Barton, aki csillapíthatatlan krónikus fádjalommal járó fibromialgiától szenved, bevallotta, hogy „bűnöző” és kannabiszt termeszt otthonában, ezt pedig elmondta a rendőrségnek is.

A 32 éves nő a kannabisz mellett döntött, miután a neki felírt erős opioid fájdalomcsillapító gyógyszerek, köztük a morfin és a fentanil, kevés hatással volt az “égető, perzselő fájdalomra”.

Carly volt az első olyan beteg az Egyesült Királyságban, akinek a törvény megváltoztatása után, orvosi kannabiszt írtak fel a Nemzeti Egészségügyi Szolgáltatón (NHS) keresztül, de kezelését az utolsó pillanatban blokkolták.

A reggeli műsorban Carly kijelentette, hogy úgy döntött, hogy saját növényeket fog termeszteni otthon, és elmondta, hogy kannabiszt szívott az adás előtt.

A volt egyetemi oktató körülbelül két évvel ezelőtt kezdett el illegálisan kannabiszt használni, és bevallotta, hogy “bűnöző”.

A beszerzésről azt monta: “Nem egy jó dolog. Most már bízom az emberekben. Eleinte éjszaka közepén két sétabottal mentem ki a sötét parkolóba, és veszélybe sodortam magam.”

OLVASS TOVÁBB

A beteg beismeri, hogy illegális kannabiszt fogyasztott a reggeli műsor előtt | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A beteg beismeri, hogy illegális kannabiszt fogyasztott a reggeli műsor előtt | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok