körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

🇬🇧💚
A brit Képviselőház megkönnyítené a kannabiszhoz jutást!

Vannak országok ahol a honpolgár az első és nem az, hogy húzzák az időt! Ezzel emberek ezreinek, ha nem tízezreinek életével játszva! #legalizálj

Ahogyan arról korábbi cikkünkben beszámolunk, Nagy-Britanniában komoly nehézségekbe ütközik a gyógyászati kannabisz beszerzése. A Képviselőház elkötelezettségét fejezte ki annak érdekében, hogy a helyzet rendeződjön az érintett betegek számára. A javaslatot Mike Penning, a Hemel Hempstead konzervatív pártbizottsága 2019. május 20-án terjesztette elő. Elmondta, hogy a brit Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) csak néhány receptet adott ki gyógyászati kannabisz kivonatra, így jelentős a száma azoknak a betegeknek, akik például terápia-rezisztens epilepsziával küzdenek, de nem férnek hozzá az orvosi kannabiszhoz.

OLVASS TOVÁBB

A brit Képviselőház megkönnyítené a kannabiszhoz jutást - CK Medijuana

A brit Képviselőház megkönnyítené a kannabiszhoz jutást – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok