körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabiszhasználókról szóló tanulmány (azokban az államokban ahol legális), megállapította, hogy 82% edzés előtt és/vagy után is használja. Sokuk beszámolója szerint a kannabiszhasználat motiválja őket az edzésre, jobban élvezik a testmozgást és javítja a gyógyulást.

A Frontiers in Public Health folyóiratban közzétett cikk az elsők között foglalkozik a kannabisz-használat és a testmozgás bonyolult metszéspontjával. Noha sokan feltételezik, hogy az előbbi akadályozza a későbbit, az adatok mást mutatnak.

“Van egy sztereotípia, miszerint a kannabisz használat lustává, a kanapén testpedővé és fizikailag inaktívvá teszi az embereket, de ezek az adatok azt mutatják, hogy nem ez a helyzet,” mondta Angela Bryan, a Pszichológiai és Idegtudományi Tanszék és a Kognitív Tudományi Intézet professzora.

OLVASS TOVÁBB

https://orvosikannabisz.com/kutatasok/a-futok-uj-gyonyore-kannabisz-hasznalata-edzes-elott/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok