körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az illegális szerekre irányuló kutatások a legritkább esetben vizsgálják a jótékony egészségügyi hatásokat. Pedig saját magunkról is többet tudnánk meg, ha a pozitív-negatív hatásokon túllépve azt elemeznénk, hogy milyen élményt tölt be a fogyasztás az egyének életében. Vagyis ideje lenne magát az élvezetet tenni a vizsgálat tárgyává.

A generációkon át tartó drogellenes háború egyik legnegatívabb hozadéka a kutatások erőteljes befolyásolása. Nem állíthatjuk, hogy a 20. század második felében ne végeztek volna vizsgálatokat illegális szerekkel – épp ellenkezőleg, rengeteg kutatás készült! A probléma csupán az, hogy szinte kivétel nélkül mindegyikük az ártalmakra volt kíváncsi. Az önmagában természetes, hogy egy-egy szer ártalmait, nem kívánt mellékhatásait alaposan meg kell ismernünk – e nélkül gyógyszereket sem lehet forgalomba hozni. Ha azonban pusztán a negatív hatásokra koncentrálunk, akkor torz képet fogunk kapni az egyes szerek fogyasztóiról.

OLVASS TOVÁBB

A gyönyörkutatás igénye - CK Medijuana

A gyönyörkutatás igénye – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok