körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A tanulmány megállapította, hogy mindhárom fitokannabinoid készítménynek általános előnyös hatásai vannak a „közepes” és a „jó” között. A három kezelésben hasonlóak voltak azok a tünetek, amelyek a résztvevők szerint a leggyakrabban javultak. A legmagasabb fokú javulást a nyugalommal kapcsolatos tünetek mutatták, ideértve a szorongást (a résztvevők 58-71%-a), az ingerlékenységet (46-65%), az agressziót/izgatottságot (43-58%), az elalvást (30-58%), az átalvást (32-46%), a hiperaktivitást (26-39%) és szenzoros érzékenységet (28-32%). A gondolkodáshoz kapcsolódó tünetek szintén javultak, ideértve a kogníciót (32–46%) és a figyelmet (26–42%). Az ASD alapvető tünetei is javultak, ideértve a társadalmi interakciót (26-42%), a nyelvhasználatot (26-38%) és a stimminget/perszeverációt/az azonosság utáni vágyat (22-27%). Vannak beszámolók a depresszió javulásáról (16-41%), elsősorban a kannabisz és a THC/CBD esetében.

Kendertér - Autism cropped

Kendertér - WPA4A Two national survey cannabis oil 1024x791 1024x791

 

OLVASS TOVÁBB

A kannabisz biztonságosságának és hatékonyságának értékelése autizmus spektrum zavarok esetén | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok