körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Minden eddiginél jelentősebb és látványosabb eredményt tudtak elérni bélrákos pácienseken végzett kísérletek során. Meglehet a kulcs a rettegett betegség gyógyításához, de vajon engedni fogja-e ezt a gyógyszermaffia?

A kannabisz egy igazi csodanövény, egy olyan máig méltatlanul elhallgatott gyógyír, mely rengeteg más betegség mellett a rák ellen is hatásos. Ezt azonban még ma sem hangoztatja eléggé a mainstream média, gyógyszeripari nyomásra.

Pedig a kannabiszban található kannabidiolok olyan erős rákellenes hatással rendelkeznek, hogy egy nemrég elvégzett kutatásban bebizonyosodott, hogy hatásos lehet a bélrák különböző stádiumaiban is.

OLVASS TOVÁBB

A kannabisz “felzabálja” a bélrákot? A kannabidiol váratlan egészségügyi hatásait fedezték fel – rákellenes hatást vált ki a szervezetben

A kannabisz “felzabálja” a bélrákot? A kannabidiol váratlan egészségügyi hatásait fedezték fel – rákellenes hatást vált ki a szervezetben

Minden eddiginél jelentősebb és látványosabb eredményt tudtak elérni bélrákos pácienseken végzett kísérletek során. Meglehet a kulcs a rettegett betegség gyógyításához, de vajon engedni fogja-e ezt a gyógyszermaffia? A kannabisz egy…KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok