körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy ember története arról, hogyan használt kannabiszt azért, hogy legyőzze a kezelhetetlen rágóizomgörcsöt és egyéb gyógyszerek okozta életveszélyes mellékhatásokat.

2008-ban rohamot kaptam, amikor számos különböző gyógyszert szedtem – nagy részben az ásványianyag-veszteség miatt, amit a túl sok kortizon-acetát (mellékvese szteroid hormon) szedése okozott. Ezt a gyógyszert egy mellékvese hormon pótló projekt részeként adták számos más gyógyszerrel együtt. Az elmúlt 10 évben ennek a rossz reakciónak az életveszélyes következményeivel küzdöttem.

A roham miatt lelkileg és fizikailag is traumatizálódtam. A fülem körüli izmok elszorították az idegeket; a nyakamnak aszimetriája volt és enyhe rotációs nyomás volt az agytörzsemen; és kialakult egy súlyos rágóizomgörcs, bármilyen állkapocs mozgás (legyen az evéstől, rágástól) erős fájdalmat okozott a nyakamban. A fájdalom szörnyű volt, tartós és vadul lüktetett.

OLVASD TOVÁBB

https://orvosikannabisz.com/betegek-tortenetei/nemzetkozi-tortenetek/a-kannabisz-mentett-meg/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok