körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Megállapításaik összhangban állnak a korábbi vizsgálatok eredményeivel, amelyek arra a következtetésre jutottak, hogy a kannabisz kórtörténet nem ellenjavallt szervátültetésben részesülő betegek esetében. Ennek ellenére a kórházi szabályzat a legtöbb helyen továbbra is automatikusan kizárja, hogy a kannabiszt fogyasztó betegek szervátültetésben részesüljenek.

OLVASS TOVÁBB

A kannabiszhasználat nem jár a veseátültetés kedvezőtlen kimenetelének megnövekedett kockázatával | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A kannabiszhasználat nem jár a veseátültetés kedvezőtlen kimenetelének megnövekedett kockázatával | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok