körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Tudományos kutatás általában nem létezik arról, hogy az egész, természetes kannabiszvirág fogyasztása hogyan befolyásolja a lehangoltságot és a viselkedési motivációt, és eddig csak néhány tanulmány mérte, hogy az in vivo használt közönséges és a kereskedelemben kapható kannabiszvirág hogyan befolyásolhatja a “depresszió” tapasztalatát valós időben.

Megfigyeltünk 1819 embert, akik 5876 kannabisz-önkezelési felmérést végeztek a ReleafApp™ segítségével 2016. júniusa és 2018. júliusa között, azzal a céllal, hogy megmérjük a kannabiszvirág fogyasztásának valós idejű hatásait a depresszió tüneteinek kezelésére.

OLVASS TOVÁBB

A kannabiszvirág hatékonysága a depresszió tüneteinek azonnali enyhítésében | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A kannabiszvirág hatékonysága a depresszió tüneteinek azonnali enyhítésében | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok