körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Illinois állam kongresszusi jelöltje a kannabisz mellett kampányol és egy videóban beszámol a kannabisszal kapcsolatos személyes tapasztalatairól és a szövetségi reform szükségességéről.

Anthony Clark, egy otthonából indított kerekasztalbeszélgetés keretein belül a kannabiszlegalizáció témája köré építette mondanivalóját. A légierő veteránja elmondta, hogy először a középiskolában kezdett kannabiszt használni. Felnőttként akkor kezdte újra használni, miután megsérült egy seattle-i lövöldözés során.

Clark – aki maga is orvosi-kannabisz páciens – szerint a növény segít megbirkózni a szorongással és a trauma utáni stresszből származó rendellenességekkel. A kannabisz  “lehetővé tette számomra, hogy beilleszkedjek a társadalomba és megbirkózzak az ebből fakadó mindennapi civilizációs nyomással.”

A kampányvideóban azt is hangsúlyozta, hogy nyíltan kell kiállni a kannabiszhasználattal kapcsolatban, mert „ha tényleg változtatni akarunk, akkor bátran meg kell mutatnunk ezt különböző felületeken”.

“Úgy gondolom, nyíltan kell vállalnom az álláspontomat a kannabiszhasználattal kapcsolatban, mert véleményem szerint csak így lehet szembemenni a rengeteg hazugsággal és elnyomással, amit a másik oldal gyakorol a közvéleményre.” – mondta. „Nem fogok titkolózni. Naponta mondom az embereknek, hogy a kannabisz megmentette az életemet. ”

“A legalizálás szerves része a nagyobb faji egyenlőség megteremtésének hazánkban” – mondta. “Számomra rendkívül fontos, hogy politikai jelöltként erről őszinte beszéljek.”

Nem ő az első kongresszusi jelölt, aki lelkesen kannabiszt fogyaszt a kampányhirdetésében. Tavaly Benjamin Thomas Wolf, szintén Illinois államból, kiadott egy fényképet arról, ahogy ízlésesen füstöl az amerikai zászló képe előtt.

Kendertér - 79690425 1343214319173337 125672864794804224 n

Benjamin Thomas Wolf

Davis már jóval azelőtt kampányolt a kannabisz ellenőrzött anyagok közül való törlése mellett, hogy az állami jogalkotók jóváhagyták volna az Illinois-i legalizálást. A kongresszusi képviselő 2003 óta következetesen támogatja az orvosi kannabisz-programokkal rendelkező államok szövetségi beavatkozással szembeni védelmét szolgáló módosításokat is. 2015-ben és ebben az évben az összes állami kannabiszprogramot védő módosítás mellett igennel szavazott.

Ezzel a cikkel is csak arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy összefogással, erős szövetségek létrehozásával sok minden elérhető az orvosi kannabisz legalizációját illetően. Fogjunk hát össze és segítsünk, hogy könnyebbé válhasson mások élete!

vegánalkimista

 KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok