körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Világszerte egyre szigorúbb intézkedésekkel próbálják elejét venni a koronavírus további terjedésének. Jelenleg – március 10-én – már több mint 100.000 fertőzést és közel 4000 halálesetet regisztráltak. Kína után a vírus második legnagyobb gócpontja Olaszország, amit gyakorlatilag teljes egészében lezártak.

A járvány kezelése lassan minden iparágat elér. Az Egyesült Államokban és Kanadában a növekvő kannabiszipar érezhető visszaesést könyvelt el februárban és márciusban, de a tapasztalatok különbözőek. Seattleben egyes gyógyászati kannabisz üzletek 10% fölötti növekedést könyveltek el a forgalomban, aminek egyszerűen az az oka, hogy a betegek bespájzolnak az orvosságukból, hiszen ki tudja, hogy meddig látogathatják a boltokat. Az üzletek pedig tudatosan készülnek erre a szokásosnál nagyobb készlettel. Más boltosok kedvezményes online árakat kínálnak a vásárlóknak, hogy akár otthonról is fel tudjanak készülni a következő hónapokra.

OLVASS TOVÁBB

A koronavírus a kannabiszipart sem kíméli - CK Medijuana

A koronavírus a kannabiszipart sem kíméli – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok