körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ugyan nincs köze a kannabiszhoz, de ami az utazást illeti már én is éltem át ezekhez hasonló állapotokat még fiatal koromban, és sokan kérdeztek felőle, hogy milyen volt. Nagyjából ilyen, mint amit a cikk leír, csak az én élményem egy nagyon intenzív testen kívüli élménnyel (https://hu.wikipedia.org/…/Testen_k%C3%ADv%C3%BCli_%C3%A9lm…) kezdődött, és valahol a nirvánában tetőzött (https://hu.wikipedia.org/wiki/Nirv%C3%A1na). Öngyilkossági meg hasonló pszichés problémáim soha nem voltak, de egyszer-kétszer az LSD, meg a varázs gomba engem is elröpített a szavakkal megmagyarázható világon és az EGO-n túl, ami csak mélyítette az Istenbe vetett hitemet! Az utazás annyira mély benyomást tett rám, hogy azóta nem próbáltam többször, de még mai napig ez a legélénkebb emlékem az életből.
💓

A legelső utazás

A legelső utazásKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok