körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabiszágazat jelenleg fellendülőben van Lengyelországban, a kannabiszpiac várhatóan 2028-ra legalább 2 milliárd EUR-t fog érni. A kereskedelmi tevékenység nagyrészt az ipari kenderre öszpontosít, amelyet Lengyelországban legálisan lehet termeszteni, feldolgozni, forgalmazni és fogyasztani.

Az orvosi kannabisz termesztése illegális az országban. Ennek eredményeként az ágazat legjövedelmezőbb lehetőségeinek többsége csak a külföldi orvosi kannabisz cégeknek ad lehetőséget. A rekreációs kannabisz Lengyelországban illegális.

OLVASS TOVÁBB

A lengyel orvosi kannabiszpiac 2028-ra elérheti a 2 milliárd eurót | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A lengyel orvosi kannabiszpiac 2028-ra elérheti a 2 milliárd eurót | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok