körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A kender a világ egyik legerősebb növénye, de a marihuánával való félreértett kapcsolat miatt az elmúlt században Amerikában illegálissá tették. De, az idők változnak, és a kender termesztés most már legális. A beadott mezőgazdasági törvényjavaslatot, mely a Kender Termesztési Törvény néven vált ismerté a kongresszus végül 2019 decemberében elfogadta. Most már csak idő kérdése, mielőtt meglátjuk, hogy a kender mennyivel tud többet felmutatni a gyapot (pamut) ellenében.

Ennek a szuper növénynek a felszabadulása, forradalmi lehet sok iparág számára, például a ruházati gyártók számára. A kender kétszer annyi rostot termel, mint a pamut, és sokkal kevesebb vizet és peszticideket használ. Javítja a talajt miközben növekszik, gyorsabban növekszik, és helyben betakarítható, hogy a gyártók számára megfizethetőbb és környezetbarátabb kenderrost forrást biztosítsanak a szövetek előállításához.

Sok olyan vállalat számára, amely a fenntarthatóság felé fordult, hogy megnyugtassa ügyfeleit és csökkentse hozzájárulását az éghajlatváltozáshoz, a kender rendelkezésre állása, mint anyagválaszték előnyös. A Levi Strauss azon vállalatok közé tartozik, amelyek fenntarthatóbbá válnak, ha a kendert anyagkatalógusukba foglalják.

OLVASS TOVÁBB

A Levi’s megtalálta a módját, hogy a kender olyan puha legyen, mint a pamut – #mke

A Levi’s megtalálta a módját, hogy a kender olyan puha legyen, mint a pamut – #mke

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom