körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Most, hogy az orvosi kannabisz egész Kanadában és az Egyesült Államok egyes részein engedélyezett, a Michael J. Fox Alapítvány (MJFF) mindent megtesz annak érdekében, hogy a hozzáférés előrelépéshez vezessen.

Az alapítvány három konkrét reformjavaslatot támogat az Egyesült Államokban, amelyek közül az első megkönnyítené az orvosi kannabisszal végezett kutatásokat – különös tekintettel a Parkinson-kórra. A második törvényjavaslat megkönnyítené a veteránok számára az orvosi kannabisz beszerzését, a harmadik pedig megváltoztatná a kábítószer szövetségi szintű besorolását, ami megkönnyítené a lehetséges előnyökkel kapcsolatos kutatásokat.

OLVASS TOVÁBB

A Michael J. Fox Alapítvány azt reméli, hogy a kannabisz segítséget nyújthat a Parkinson-kóros betegeknek | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A Michael J. Fox Alapítvány azt reméli, hogy a kannabisz segítséget nyújthat a Parkinson-kóros betegeknek | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok