körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy rutin rendőrségi razzia kellett volna hogy legyen, de amikor idén év elején lerohantak Kaliforniában egy illegális farmot, még a veterán rendőröket is megdöbbentette amit találtak.

Arra számítottak, hogy a szokásos eljárás szerint lefoglalják a kannabisz növényeket egy illegális farmon. Ehelyett egy kannabiszgyárat találtak, amely napi 220 kg-t állított elő. Ez majdnem elég ahhoz, hogy Kaliforniában minden legális kannabiszboltot ellásson!

Kaliforniában a kannabisz rekreációs használatát 2018-ban legalizálták, aminek az egyik állítólagos célja az volt, hogy véget vessen a feketepiacnak. Ehelyett ennek a szöges ellentéte történt. A feketepiaci kannabisz virágzik.

OLVASS TOVÁBB

A nagy kannabiszcégek bukása | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A nagy kannabiszcégek bukása | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok