körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Washington állambeli egyetemi tanulmány azt vizsgálta, hogy a kannabisz hogyan küzd a stressz, a szorongás és depresszió ellen, különféle törzsekkel és mennyiségekkel vizsgálva a kannabiszt, otthon inhaláló betegek körében.

A Journal of Affective Disorders közzétett munkája azt sugallja, hogy a kannabisz szívása jelentősen csökkentheti a depresszió, a szorongás és stressz rövid távú szintjét, ám az idővel hozzájárulhat a depresszió általánosabb érzéseinek romlásához.

Ez az új tanulmány az Egyesült Államok tudósai egyik első kísérlete annak felmérésére, hogy a kannabisz változó THC- és CBD-koncentrációjával hogyan befolyásolja a kannabisz gyógyszerhasználóinak közérzetét, ha laboratóriumon kívül használják azt.

OLVASS TOVÁBB

A tanulmány kimutatta, hogy a kannabisz hogyan küzd a stressz, a szorongás és depresszió ellen – #mke

A tanulmány kimutatta, hogy a kannabisz hogyan küzd a stressz, a szorongás és depresszió ellen – #mkeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok