körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy rákos betegekkel végzett vizsgálatban, amelyet 11 résztvevő fejezett be, az olajos kannabiszkészítményt tartalmazó kapszulák használata jelentős súlynövekedést okozott. A programot több izraeli központban és a Bethesda Metro Centerben végezték. A vizsgálatban használt kannabiszkapszulák olaj alapú vegyületek két frakcióját tartalmazták. A tervezett kezelés 2×9.5 mg THC és 2×0.5 mg CBD volt 24 óránként hat hónapon át.

11 beteg kapta a kapszulákat több mint két hétig. A betegek közül hárman, akik befejezték a vizsgálati időszakot, teljesítették a vizsgálat elsődleges célját, a legalább 10%-os a testsúlynövekedést. A fennmaradó három beteg súlya stabil volt. A betegek kevesebb étvágytalanságot jelentettek a kannabiszkezelés után. A betegek önjelentése igazolta az étvágy és a hangulat javulását, valamint a fájdalom és a fáradtság csökkentését.

forrás:

A THC segít az anorexia kezelésében rákos betegeknél | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

A THC segít az anorexia kezelésében rákos betegeknél | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok