körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az adaptogenikus növények ott hatnak, ahol a testnek szüksége van rá!

Képzelj el egy növényt, amely pontosan felismeri a tested igényeit egy adott pillanatba, majd ezt fedezi. Úgy tűnik, hogy a növényünknek van saját diagnosztikai laboratóriuma, amely elemzi a test állapotát, azonosítja a problémát és megtalálja a test számára megfelelő megoldást. Az adaptív növények visszaállítják az egyensúlyt, nyugtató hatásúak, ugyanakkor megújító hatással is bírnak. Az adaptogenikus növények képesek arra, hogy alkalmazkodjanak a környezetükhöz és segítsék testünket is az alkalmazkodásban. Manapság elmondható, hogy a testünk egyensúlyhiányának és az általános rossz közérzet fő okai a stressz és a helytelen táplálkozás. Az adaptogenikus növények megvédnek minket és segítenek szembenézni a környezetünk negatív tényezőivel; elősegítik a stressz, a fáradtság, a túlterheltség érzésének leküzdését, és megóvnak bennünket a stresszforrások következményeitől.

OLVASS TOVÁBB

Adaptogének és a CBD-olaj az Ön jóléte érdekében

Adaptogének és a CBD-olaj az Ön jóléte érdekébenKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok