körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hana Gabrielova, a cseh székhelyű Hempoint alapítója és igazgatója, Európa egyik legúttörőbb és leginnovatívabb kendervállalkozója, széles körben elismert szakértő a kenderrel és az élelmiszerekkel kapcsolatos mezőgazdasági kérdésekben. Cége konzultál a mezőgazdasági termelőkkel a kender termesztésével kapcsolatban, emellett pedig bio-kenderélelmiszer termelő. Gabrielova a prágai székhelyű Nemzetközi Kannabisz- és Kannabinoid-Intézet (ICCI) tanácsadója, és számos olyan kezdeményezésen dolgozik, amelyek a kender környezeti hatásairól, valamint a zöld átalakulásban és a biogazdaságban rejlő lehetőségekről szólnak.

OLVASS TOVÁBB

Az első számú feladat: „A kender alapú zöld alternatívák oktatása és népszerűsítése” | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Az első számú feladat: „A kender alapú zöld alternatívák oktatása és népszerűsítése” | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok