körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Minden profi játékosnak meg van a megfelelő rutinja az edzést, meccset követően.

Ugyan így az edzésnapokon, játéknapokon is meg van a megfelelő napi rutin. Felkelnek, megérkeznek a délelőtti edzésre, majd pihenés és esetleg egy újabb délutáni edzés, vagy egy telt házas mérkőzés valamelyik rivális csapat ellen. Kemény ütközések, sprintek, intenzív koncentráció, hogy a csapat a legjobb formáját hozza. A 3×20 perces játék komoly fizikai terhelés lehet még ezen profi sportolók számára is. Majd jöhet a pihenés. Sokaknak a csapat orvosai által ajánlott és összeállított regenerációs program mellé is van bevett szokásuk.

Előfordul, hogy adott játékosunk Nyugati konferenciacsoport csapatában játszik, olyan államban, ahol a kannabisz legális, így a nap végén előfordulhat, hogy vaporizátorát fogja használni. „ Csak a pihenés érdekében, őszintén szólva, ez a legegyszerűbb és legtermészetesebb módja annak, hogy elaludjak és készen álljak a következő napra” – mondja. És mivel az NHL-ben játszik, ahol a többi major ligával ellentétben a kannabisz használat kevésbé jár szankcióval, tudja, hogy nem fogják megbüntetni.

OLVASS TOVÁBB

Az NHL jó példa lehet a profi sport és a kannabisz kapcsolatára?

Az NHL jó példa lehet a profi sport és a kannabisz kapcsolatára?KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok