körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az orvosi kannabisz a kezelt betegek több mint 60%-ánál a migrén gyakoriságának hosszú távú csökkenését eredményezi, és ez összefüggésben van a kisebb fogyatékossággal és az alacsonyabb migrénellenes gyógyszer bevitellel. Az eredmények azt is megmutatják, hogy milyen az orvosi kannabisz összetétele, amely potenciálisan hatékony lehet migrén betegekben.

OLVASS TOVÁBB

Az orvosi kannabisz 50%-kal csökkenti a migrének gyakoriságát és csökkenti a gyógyszerhasználatot | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Az orvosi kannabisz 50%-kal csökkenti a migrének gyakoriságát és csökkenti a gyógyszerhasználatot | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok