körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ez a megfigyeléses tanulmány azt mutatja, hogy az orvosi kannabiszkezeléssel történő kiegészítés klinikai előnyt kínál a fibromialgia betegek számára, különösen az alvászavarban szenvedőknél. A klinikai javulás fordítva korrelált a BMI-vel. A visszatartási arány és az egyidejű fájdalomcsillapító kezelés változásai tükrözik az orvosi kannabiszkezelés hatékonyságát a betegek jobb életminőségében. További vizsgálatokra van szükség ezen adatok megerősítéséhez, a fibromialgia betegek orvosi kannabiszkezelésre reagáló alcsoportjainak azonosításához, valamint a kezelés legmegfelelőbb adagolásának és időtartamának meghatározásához.

OLVASS TOVÁBB

Az orvosi kannabisz hozzáadása a fibromialgia betegek standard fájdalomcsillapító kezeléséhez | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Az orvosi kannabisz hozzáadása a fibromialgia betegek standard fájdalomcsillapító kezeléséhez | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok