körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy génrégió azonosíthatja azokat az embereket, akik számára az orvosi kannabisz a leghatásosabb lehet.

Az Aberdeeni Egyetem kutatói egy gén olyan részeit azonosították, amely milliók számára nyithatja meg az ajtót az orvosi kannabisz kezelés előtt.

Noha a kannabinoidok ígéretesek a betegségek, a függőség és az elhízás kezelésében, a káros mellékhatások kiszámíthatatlansága akadályozza széleskörű alkalmazásukat, ezek közé tartozhat a depresszió és a pszichózis. Jelenleg nem lehet megjósolni, hogy az emberek milyen mellékhatásokat tapasztalnak, ám Dr. Alasdair MacKenzie és csapata, köztük Roger Pertwee professzor, vezető kannabisz kutató, ezen előrejelzések meghatározásán dolgoznak.

OLVASS TOVÁBB

Az új kannabinoid kutatások lehetőséget mutatnak a célzott gyógyszeres kezelésekre | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Az új kannabinoid kutatások lehetőséget mutatnak a célzott gyógyszeres kezelésekre | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok