Beyoncé kannabisz farm építésébe kezd, mert saját CBD-t szeretne
körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Beyoncé, az R&B királynője és többszörösen díjazott énekesnő bejelentette, hogy kannabiszfarmot épít, hogy saját CBD-t termelhessen.

Beyoncé a Harper’s Bazaar amerikai folyóiratnak adott interjújában beszélt a CBD előnyeiről, ami a kannabisz nem pszichoaktív összetevője.

Miért hisz benne Bey

“Az utolsó turném során fedeztem fel a CBD-t, és volt alkalmam megtapasztalni a fájdalomra és a gyulladásra gyakorolt pozitív hatásait. Segített rajtam a nyugtalan éjszakák során és az izgatottságomon is, ami abból adódik, hogy nem tudok elaludni” – mesélte a sztár.

A 40. születésnapja alkalmából bemutatott történet során az énekesnő elmondta, hogy a járvány idején “a túlhajtásból áttért az elmúlt generációkra épülő pozitív rituálék létrehozására”.

Ezenkívül Queen B (méhkirálynő) a becenevéhez hűen a méz gyógyító tulajdonságait is megemlítette.

“Jelenleg kender- és mézgazdaságot építek, még méhkasaim is vannak a tetőn! Nagyon boldog vagyok, hogy a lányaimnak példát mutathatok ezekkel a rituálékkal” – árulta el a művész.

A texasi istennő megerősítette, hogy új zenén dolgozik, és már több mint egy éve a stúdióban van.

Megjegyezte: “Másfél éve vagyok a stúdióban. Néha egy évbe is beletelik, amíg személyesen átböngészek több ezer hangot, hogy megtaláljam a megfelelő dobot vagy pergőt. Egy kórusban akár 200 egymásra pakolt dallam is lehet”.

Jay-Z új kannabiszmárkát dob a piacra

Beyoncé számára nem ismeretlen a kannabisz

Bár Beyoncé-nek ez az első saját kannabisz-vállalkozása, a művésznő már jól ismeri a kannabisz-ipar hullámvölgyét. Valójában férjének, a slágergyártó és rapper, Jay-Z-nek saját márkája van: a Monogram, ami egy kannabisszal és az életmóddal foglalkozó cég, amely a TPCO Holding Corp (OTC: GRAMF) tulajdonában van, amely már most nagy siker az USA-ban, és Chika és Curren$sy pártolását is élvezi.

Amint arról az El Planteo korábban beszámolt, a zeneipar mogulja nemrég csatlakozott egy új kannabiszcéghez, amely várhatóan Kalifornia legnagyobbja lesz.

A társaság a Caliva, a Left Coast Ventures, a Subversive Capital Acquisition Corp. (OTC: SBVCF) és a Roc Nation, a Jay-Z által 2008-ban indított szórakoztató cég partnerségével jött létre.

Az egyesült szervezetet „The Parent Company” (Szülő Vállalat) névre keresztelték, és Jay-Z, akinek igazi neve Shawn Carter, a „Visionary Officer” (Látnok Tiszt) címet viseli.

Ezen felül a vállalat proaktív módon közelíti majd meg a társadalmi méltányosságot.

“Bár tudjuk, hogy lehetetlen teljesen helyreállítani “drogellenes háború” által okozott igazságtalanságokat, segíthetünk egy szebb, befogadóbb jövő kialakításában” – mondja Carter. „Az általunk épített márkák új utat nyitnak a méltányosságon, hozzáférésen és igazságosságon alapuló örökség számára.

“Olyan dolgokat hozunk létre, amelyekben az emberek bízhatnak, illetve a jövőnkbe, az embereinkbe és a közösségeinkbe fektetünk be” – teszi hozzá.

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok