körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A héten Brazília jóváhagyta a kanabisszal kapcsolatos irányelveket, melyek legalizált környezetet teremthetnek az orvosi felhasználásra szánt kannabisz értékesítésére és fogyasztására.

Az  ANVISA, a brazil Egészségügyi Felügyeleti Hivatal bejelentése szerint az orvosok új orvosi kannabisz termékeket írhatnak fel betegeik számára, melyek számos gyógyszertárban is beszerezhető lesz.

Az új szabályozási keret átfogó eljárást határoz meg a termékek gyártására és behozatalára, valamint a kannabisz termékek orvosi célra történő forgalmazására, felírására, kiadására, megfigyelésére és felügyeletére vonatkozóan.

A szabályok csak olyan készítményekre vonatkoznak, amelyek terápiás javallata csak súlyos és, vagy életveszélyes betegséggel küzdő betegekre korlátozódik, alternatív terápia nélkül.

OLVASS TOVÁBB

http://www.cannabisforlife.hu/index.php/hu/szakirodalom/96-brazilia-uj-iranyelvet-fogadott-el-az-orvosi-kannabisszal-kapcsolatbanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok