körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A görögországi Kréta szigetén, Pitsidia-ban letartóztattak egy párt, akiket azzal vádoltak meg, hogy különféle kannabisznövényből készült olajokat, krémeket, kis mennyiségű szárított rügyet és… kenderlisztet birtokoltak privát otthonukban! Őrizetbevételük után 2 éjszakát Heraklion helyi börtönében töltöttek és azzal a feltétellel engedték őket szabadon, hogy hetente egyszer be kell jelentkezniük a rendőrségen és nem hagyhatják el az országot addig, amíg a bírósági tárgyalás le nem zajlik. Pontosan mi is volt az a bűncselekmény, amit elkövettek? Azt a jogukat gyakorolták, hogy olyan típusú gyógyászati terápiát választottak maguknak, amiben a legjobban hisznek.

OLVASS TOVÁBB

 

Bűnözők vagy betegek? | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Bűnözők vagy betegek? | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok