körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Nemzetközi Kereskedelmi Tanács, Kutatási és Fejlesztési tanácsa által az Év Üzleti Vállalkozása díját az élettudomány kategóriában a Go Global Awards díját a Cana Quest nyerte el.

 

A záró bírálatra október 22-23-án Chicagóban, a Think Global konferencián került sor. Az elismerés a cég számára további ajtót nyit a nemzetközi üzleti lehetőségek előtt.

 

Pár szó arról, hogy minek köszönhetik ezt:

A CanaQuest Medical Corp egy élettudománnyal foglalkozó vállalat, amely főkét orvosi kannabiszból készült termékekre specializálódott. A társaság elkötelezett olyan új egészségügyi termékek kifejlesztése mellett, melyek kannabisz, kender vagy más növényi kivonatokat, például algaolajat alkalmaz. A vállalat két rangos kanadai egyetemet a Waterloói és a Western Univerity kutató csapatát is bevonja termékeik fejlesztésébe. Versenyelőnyük továbbá Dr. Steve Laviolett-nek is köszönhető, aki több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik mentálhigiéniai és kananbisz kutatás területén, aki a már említett egyetemek 12 tudósával együttműködve dolgozik. A Western University laboratóriumában elvégzett preklinikai vizsgálatok izgalmas eredményeket mutattak.

“Kutatásaink eredményei biztonságosabb és klinikai szempontból kiemelkedő minőségű kananbinoid készítményeket hoztunk létre a különféle mentális rendellenességek tüneteinek kezelésére” – tette hozzá Paul Ramsay, a CannaQuest egyik alapítója és elnöke.

A társaság kutatása a rákos daganatok terjedésének enyhítésére és a mentális egészségre vonatkozó új gyógyszeres kezelések fejlesztésére összpontosít. Mint például a szorongás, depresszió, függőség, skizofrénia vagy a poszttraumás stressz (PTSD).  Az egyik legnagyobb újításuk amit  hamarosan piacra dombnak egy Mentabinol ™ nevű formula mely a THC pszichoaktív hatását mellőzve minden terápiás előnyét tartalmazza.

 

“Az, hogy az élettudomány kategóriában több mint 3000 pályázatból a Go Global Awards, Év üzleti vállalkozása díjában részesültünk nagy megtiszteltetés” – amivel kapcsolatban Dr. Steven Laviolette, a csapata óriási eredményéről kiemelten beszélt.

forrás: https://www.facebook.com/cannabiforlife/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok