körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy a vastagbélgyulladás hatásaival foglalkozó tanulmány a CBC aktivált makrofágokra gyakorolt hatásaira összpontosított, mivel ezek fontos szerepet játszanak a gyulladásos bélbetegség (IBD) és a colitis kialakulásában. A makrofágok megcélzásával a CBC képes volt enyhíteni a vastagbélgyulladást kísérleti colitis modellekben. Ezen túlmenően a CBC azon képessége, hogy szabályozza a makrofágok rendellenes reakcióit, áttörés lehet az IBD kezelésében. A CBC gátolhatja a gasztrointesztinális tranzitot is a bélgyulladás kísérleti modelljeiben.

OLVASS TOVÁBB

CBC - Potenciális pozitív hatások a vastagbélgyulladás kezelésében | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

CBC – Potenciális pozitív hatások a vastagbélgyulladás kezelésében | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok