körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ne maradj le te sem! 🙂
🌱🌱🌱

A Kender Hetek első állomása július 31-én egy ökofalu kialakításán dolgozó közösségben, a Somogy megyei Nyim községben lesz. Az öko közösség jellegzetessége a környezettudatosság, mind az építészet, mind az életmód terén. Az ökofalut megálmodó közöség jellemzőjeként elmondható, hogy az infrastruktúrát és energiaellátást az ökológiai elveket betartva alakítják ki, ökológiai mezőgazdasági művelést és erdőgazdálkodást folytatnak, a közösség megélhetése, valamint a helyi szükségletek kielégítése céljából kisvállalkozásokat létesítenek, illetve támogatják a természetes gyógymódokat.

Ezen a kiemelt szakmai napon Horesnyi Béla, a magyarországi első, és több más kenderház kivitelezője, valamint Fülöp Tamás biogazdálkodó és kendertermesztő előadók segítségével egy olyan kenderház építésbe csöppenhetünk bele, ahol a félkör alakú kenderfalak és a kender födém, illetve a csodálatos helyszín mellett megannyi érdekességet csodálhatunk majd meg.

Családias programok, Kender hetek a Balatonnál! - mindenamikender.hu

Családias programok, Kender hetek a Balatonnál! – mindenamikender.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok