körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kender, kannabisz, THC és CBD. Számos tévhit és félreértelmezés. A kábítószerekhez való kapcsolódásától függetlenül egy kiváló gyógyszeralapanyag és értékes gyógynövény. Állhatunk bármelyik oldalon, az évezredes múltra visszatekintő gyógyászati felhasználása mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Kannabisz történelem

A kender egy Közép-Ázsiából származó gyógynövény, mely már évezredekkel ezelőtt felbukkant. Annak idején különböző reumás fájdalmak és női bajok kezelésére használták, vagy épp vágyfokozóként alkalmazták. A magyar orvoslásban is felbukkant, mint a migrén, az alvászavarok, vagy épp a köszvény kiváló orvossága. A kenderrel és a kenderkivonatokkal kapcsolatos ellenérzések a 20. század első évtizedeiben keltek lábra, ezek pedig a mai napig tartják magukat.

OLVASS TOVÁBB

Cseppfolyósított nyugalom: a kannabisz olaj | BAON

Cseppfolyósított nyugalom: a kannabisz olaj | BAONKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok