körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Brexit és Trump megszavazásának évében egy 12 éves fiúnál hirtelen elkezdődnek az epilepsziás rohamok. Az egészségügyi rendszer évek óta megszorításokkal küzd, és a londoni közösséget, ahol lakik, az ingatlanfejlesztők pusztítják el. A kóros epilepsziás kisülések mélyen a fiú agyában és az otthonával szemben lévő épület lebontása a tágabb világ káoszának mikrokozmoszává válik.

Az anti-epilektikus gyógyszerek mellékhatásainak következtében ágyba kényszerült és fél-kómás állapotba került, a rohamok pedig folytatódtak. A fiú és anyja kénytelenek Hollandiába menekülni az egyetlen gyógyszeres kezelésért, amely életét élni érdemessé teheti.

OLVASS TOVÁBB

https://orvosikannabisz.com/betegek-tortenetei/nemzetkozi-tortenetek/egy-anya-harca-azert-hogy-orvosi-kannabiszt-kapjon-a-fia/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok