körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

“Nem kérhetjük továbbra is az emberek segítségét, nem tudunk már kéregetni. Lehet, hogy végül mégis jelzálogot kell bejegyeztetnünk a házunkra, mert már nem tudunk visszatérni a kannabisz olajjal történő kezelés előtti életmódra.”

“Ben annyira megváltozott az elmúlt pár hónapban. Nagyszerű látni, hogy újra élvezi az életet. Életminősége javult, a rohamok száma nagyon lecsökkent, és személyisége visszatért.”

Egy család havonta 4000 fontot költ kannabisz olajra, azért, hogy a fiuknak ne legyen több száz epilepsziás rohama naponta | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Egy család havonta 4000 fontot költ kannabisz olajra, azért, hogy a fiuknak ne legyen több száz epilepsziás rohama naponta | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok