körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Drapalin Pharmaceuticals GmbH 2020 végéig mintegy 400 kg kezeletlen (gamma-irradiáció), THC-dús orvosi kannabiszt importál, és ezzel belép a német kannabisz piacra. Hosszú távú szállítási szerződésekkel a cég ezentúl 2023-ig biztosítja a kezeletlen orvosi kannabisz megbízható hozzáférhetőségét. 2021-től a vállalat kibővíti jelenlegi kínálatát más szállítók orvosi kannabisz fajtáival, valamint teljes spektrumú kannabisz-kivonatokkal.

“Szeretnénk leküzdeni a német piac kínálatának szűk keresztmetszeteit, és biztosítani a legmagasabb gyógyszerészeti előírások szerint előállított orvosi kannabisz folyamatos elérhetőségét” – mondja Ilya Garev ügyvezető igazgató.

A vállalat széles szakértői hálózatot vesz igénybe, és tanácsot ad a potenciális gyártóknak a legmagasabb termékminőség garantálása érdekében. Célja továbbá, hogy a „kannabisz, mint gyógyszer” területén a szakemberek vezető információs központjává váljon. A kiterjedt tájékoztató anyagok mellett a cég már professzionális tanácsokat is kínál orvosok és gyógyszerészek számára, mindezt gyógyszerészeti képviselőik révén, valamint a weboldalukon található speciális csoportok felületén.

„A nyilvánosság számára részben ismeretlen, hogy a fogorvosok és az állatorvosok kivételével minden engedéllyel rendelkező orvos írhat fel kannabiszt különféle tünetek és betegségek esetén. Ezért nagyon fontos számunkra, hogy proaktívan tájékoztassuk erről a szakcsoportokat” – mondja Lana Korneva, a menedzsment tagja.

forrás:

Egy müncheni cég kannabiszt importál Spanyolországból | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok