körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az American Cancer Society (ACS) szerint a hasnyálmirigyrák ötéves túlélési aránya mindössze 9%, és feltételezhető, hogy 2020-ra ez a betegség válik a rák által okozott halálok második vezető okává az Egyesült Államokban.

Viszont egy vizsgálat, amit a Dana-Farber Cancer Institute kutatói végeztek, és az Oncology Frontiers-ben jelent meg, kimutatta, hogy az FBL-03G “egy nem-kannabinoid, nem pszichoaktív kannabisz-származék jelentős terápiás potenciállal bír” a hasnyálmirigyrák kezelésében.

OLVASS TOVÁBB

Egy tanulmány szerint a kannabisz egyik vegyülete segíthet kezelni a hasnyálmirigyrákot | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Egy tanulmány szerint a kannabisz egyik vegyülete segíthet kezelni a hasnyálmirigyrákot | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok