körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabisz alkalmi használata a késői serdülőkorban nem kapcsolódik függetlenül a fiatal felnőttkorban a kognitív képességekre gyakorolt ​​káros hatásokhoz, a Drog és Alkoholfüggőség című folyóiratban közzétett longitudinális adatok szerint.

A Colorado Egyetem kutatói értékelték a kannabiszhasználat hatásait a kognitív folyamatokra, a végrehajtó funkciókra és a munkamemóriára 856 önálló iker esetében. A kannabiszfogyasztókat összehasonlították a nem használó ikrekkel a késői serdülőkorban, majd a húszas éveik elején újra. A vizsgálatban a kannabiszfogyasztók többsége alkalmi használatról számolt be, de nem mindennapi használatról.

OLVASS TOVÁBB

Egy tanulmány szerint a kannabisznak kevés hatása van a kognitív képességekre | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Egy tanulmány szerint a kannabisznak kevés hatása van a kognitív képességekre | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok