körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy új kutatás szerint azoknak, akik használtak korábban kannabiszt, kisebb az esélyük arra, hogy nem alkoholos zsírmáj betegség (NAFLD) alakuljon ki náluk, mint azoknak, akik nem használtak.

A tanulmányt, amelynek címe: „Kannabisz fogyasztás és a nem alkoholos zsírmáj betegség: Egy három éven át tartó tanulmány az első epizódú, nem affektív pszichózisos betegeknél” a Progress in Neuro-Psychopharmacology and Biological Psychiatry szaklapban jelentették meg.

OLVASS TOVÁBB

Egy tanulmány szerint a nem alkoholos zsírmáj kialakulására kisebb esélye van a kannabisz használóknak | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Egy tanulmány szerint a nem alkoholos zsírmáj kialakulására kisebb esélye van a kannabisz használóknak | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok