körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A New Mexico Health Sciences Center kutatói beszámoltak az orvosi kannabiszkezelés hatásáról egy traumás agyi sérülést szenvedő, poszttraumás stresszben és súlyos depressziós rendellenességben szenvedő betegnél. A beteg nem reagált a hagyományos kezelésekre.

A szerzők arról számoltak be, hogy a kannabiszkezelés tartós, “klinikailag jelentős” csökkenéssel jár a páciens depressziójában, agitációjában, agressziójában és szorongásában. A beteg fokozta a társadalmi interakcióinak számát, abbahagyta az opiátok használatát, és nem jelentett jelentős káros mellékhatáskat a kannabiszterápia használatával.

OLVASS TOVÁBB

Esettanulmány: A kannabiszterápia sikeresen enyhíti a kezelhetetlen traumás agyi sérüléssel járó tüneteket | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Esettanulmány: A kannabiszterápia sikeresen enyhíti a kezelhetetlen traumás agyi sérüléssel járó tüneteket | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok