körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A tilalomban a rejtőzködés, a legalizációban pedig a pénzéhség és a nagyvállalatok érdekeinek kiszolgálása jelenti a legnagyobb akadályt a környezettudatos kannabisz-termesztés előtt. A kaliforniai Humboldt State Egyetem docense, Anthony Silvaggio szerint az államoknak jelentős szerepe lenne a fenntartható termesztés előmozdításában.

A bécsi International Cannabis Policy Conference kiindulópontja, hogy a kannabisz szabályozását a fenntartható fejlődési célokkal összhangban kell kialakítani. Anthony Silvaggio előadásában kifejtette, hogy a tilalmi rendszer és a nem megfelelő szabályozások milyen környezetkárosító gyakorlatokat hívtak életre. Mi arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie a környezettudatos kannabisz termesztésnek, a gyógyászati és rekreációs célú engedélyezések idején.

OLVASS TOVÁBB

Fenntartható gazdálkodás - CK Medijuana

Fenntartható gazdálkodás – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok