körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

François-Michel Lambert, a Bouches-du-Rhône parlamenti képviselő vezetésével, mintegy hatvan megválasztott tisztviselő, minden oldalról (LREM, EELV, UDI, LFI, LR), valamint az orvosok szerint a kannabisz legalizálása az egyik megoldás a „Covid-19 utáni világban”.

2019 júniusában körülbelül húsz képviselővel törvényjavaslatot terjesztettek elő a kannabisz előállításának, értékesítésének és fogyasztásának ellenőrzött legalizálásáról. Ugyanezen a héten a Matignonhoz kapcsolható Gazdasági Elemző Tanács (CAE) egy erősen dokumentált jelentésben támogatta a rekreációs kannabisz legalizálását, amelyet 70 orvos, közgazdász, valamint nemzeti és helyi választott képviselő írt alá.

A kannabisz legalizálására irányuló ezen kezdeményezések elítélik az 1970-es törvény által végrehajtott tilalmi politika negatív hatásait, de mindenekelőtt a legalizálás előnyeire összpontosítanak.

OLVASS TOVÁBB

Franciaország

Franciaország “A Covid-19 válság után gyorsan legalizálnunk kell a kannabiszt!” | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok