körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

4️⃣2️⃣0️⃣ 😂

Ugyanaz a háromfős társaság rabolt ki két, orvosi marihuánával kereskedő üzletet a floridai Clearwaterben – írja rendőrségi jelentésekre hivatkozva a Tampa Bay Times.

Az első betörés nem sokkal háromnegyed négy előtt történt. A tettesek felfeszítettek egy ablakot, bemásztak az üzletbe, ahonnan ismeretlen mennyiségű kábítószerrel távoztak, majd beszálltak Chevy Camaro típusú autójukba és elhajtottak.

Nem sokkal később ugyanez a banda csapott le egy másik orvosi marihuána üzletre is. A biztonsági kamerák felvételei alapján, a betörők fekete Camarója éppen 4 óra 20 perckor állt meg a bolt előtt. Három perccel később két, maszkos betörő már a raktárban volt, ahol alig több mint egy perc alatt, több doboznyi árut pakoltak fel, majd távoztak.

OLVASS TOVÁBB

Hajnali 4 óra 20 perckor törtek be egy floridai marihuánaboltba | 24.hu

Hajnali 4 óra 20 perckor törtek be egy floridai marihuánaboltba | 24.hu

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom