körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az InnoCan Pharma Ltd. 2020. április 17-én szponzorált kutatási megállapodást kötött a Tel Avivi Egyetemmel, hogy új, forradalmi megközelítést dolgozzon ki a COVID-19 kezelésére kannabidiol (CBD) felhasználásával, amit exoszómákba töltenek. A CBD-vel töltött exoszómák képesek erőteljes, szinergetikus gyulladásgátló hatás kiváltására, és segítséget nyújthatanak a fertőzött tüdősejtek helyreállításában. Ezt a terméket, amelyet várhatóan inhalálással visznek be, különféle tüdőfertőzések ellen fogják vizsgálni.

Az exoszómák olyan kis részecskék, amelyek az őssejtek szaporodásakor keletkeznek. Az exoszómák „önvezérlő rakétákként” képesek működni, amik specifikus sérült szerveket céloznak meg, és fontos szerepet játszhatnak a sejtek közötti kommunikációban. Ha az exoszómák sejtgyógyító tulajdonságait kombináljuk a CBD gyulladásgátló tulajdonságaival, akkor várhatóan magas szinergetikus hatást fogunk elérni. A kutatási eredmények hasznosak lehetnek a központi idegrendszer további indikációinak kezelésében, például az epilepszia és az Alzheimer-kór esetén.

OLVASS TOVÁBB

https://orvosikannabisz.com/kutatasok/harom-izraeli-covid-kannabisz-vizsgalat-indul/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok