körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Dr. Patricia Frye – a HelloMD főorvosa, az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Testület tagja, a Society of Cannabis Clinicians (Kannabiszklinikusok Társasága) igazgatótanácsának tagja, kannabisztudomány és orvostudomány szakon végzett a Vermonti Larner Orvostudományi Egyetemen.

A bőrrák kivételével a mellrák a leggyakoribb rák az amerikai nőkben, de a széles körű tudatosságnak köszönhetően jól kezelhetőnek tekinthető.

A sikeres kezelés természetesen több dologtól függ – a rák típusától a betegség előrehaladottságáig. A modern orvostudomány a korai felismerésre összpontosít, amellett, hogy ösztönözi a kutatásokat a kezelés és a gyógymód megtalálában.

Bár minden kezelési terv különbözik, mindegyikben van egy közös dolog – fizikailag és érzelmileg egyaránt súlyos károkat okozhat egy nő számára. A kannabisz, mint a kezelés nehézségeinek enyhítésére szolgáló megoldás, egyre több mellrákban szenvedő számára nyújt megoldást.

„Mivel az mellrákot most már jól kezelhető ráknak tekintik, elsősorban a fájdalom, valamint a kemo- és sugárterápiával járó egyéb tünetek kezelésében segítek a betegeknek,” mondja Dr. Patricia Frye aki szakember a kannabiszgyógyászat területén ​​és a HelloMD.com főorvosa.

OLVASS TOVÁBB

Hogyan könnyítheti meg a kannabisz a mellrák kezelését? | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Hogyan könnyítheti meg a kannabisz a mellrák kezelését? | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok