körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A holland kormány új orvosi kannabiszfajtákat szerez be, így több beteg fog a gyógyszertárakban vásárolni a coffee shopok helyett.
A betegek szélesebb választékot kérnek
Eric Uleman, a CannNext kutatóvállalat ügyvezető igazgatója elmondta: „Jelenleg nagyon korlátozott számú orvosi kannabiszfajtát kínálnak. A betegek régóta jelezték, hogy szélesebb választékot szeretnének, mert ugyanúgy, mint más hagyományos gyógyszerek esetében, a hatás személyenként eltérő lehet. Ennek eredményeként a betegeket kénytelenek olyan coffee shopokban vásárolni, amelyek nem rendelkeznek megfelelő ​​sztenderdekkel, és ahol nem kapnak orvosi felügyeletet vagy útmutatást.”

“Az egyik cél az, hogy a betegeket átszervezzék a coffee shopokból az orvosokhoz és a gyógyszertárakba oly módon, hogy elegendő változatosságot kínálnak következetes, organikus és tesztelt minőségben, alacsony áron.”

OLVASS TOVÁBB

Hollandia új, olcsóbb orvosi kannabiszfajtákat vezet be a betegek számára | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Hollandia új, olcsóbb orvosi kannabiszfajtákat vezet be a betegek számára | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok