körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az elmúlt években az újév első napja­iban rendszeresen láthatunk mosoly­gós amerikaiakat a hírekben, ami­ből rögtön tudhatjuk, hogy újabb államban vált legálissá a rekreációs kannabisz. A kereskedelmi mutatókon azonban még a tájékozottabbak is felvonják a szemöldöküket. Merthogy Illinoisban a legális kannabisz már az első napon 3 millió dolláros bevételt hozott. Az alig 40 bolt egy nap leforgása alatt mintegy 77000 tranzakciót hajtott végre, vagyis tízezrek akarták már az első pillanatokban átérezni a legális vásárlás varázsát. Illinois az USA 11. állama, ahol a kannabisz már nem csak a betegek, de a teljes felnőtt társaság számára elérhetővé vált. Minden adott volt számukra a megfelelő tapasztalatok követésében és az esetleges hibák elkerülésében. A helyi törvény maximum 30 gramm birtoklását teszi lehetővé 21 éves kortól.

OLVASS TOVÁBB

Illinoisba berobbant a legális fű - CK Medijuana

Illinoisba berobbant a legális fű – CK MedijuanaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok