körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az elmúlt tíz évben egy kis hálózat segítségével illegális kannabiszolajokat készítettem és osztogattam, hogy segítsem az embereket, akiknek valóban szükségük van rá. De nem pénzért, hanem ingyen adom.

Egyszerre 150-200 páciensünk lehet. Van egy körülbelül 75 személyből álló mag, akik évek óta velünk vannak, de gyakran segítünk az embereknek életük végén is. Családjaik megkeresnek minket, és mi csak megpróbálunk segíteni a szenvedésük enyhítésében. Tehát csak néhány hónapig, vagy akár hetekig ismerjük őket, mielőtt meghalnának.

Vannak betegeink az élet minden területéről, a gyerekektől az idősekig, a bíróktól a munkanélküliekig – és az ő gyermekeik. Nem diszkriminálunk, mert mindenki megérdemli az orvossághoz való jogot. A hírünk szájról szájra terjed, az emberek így találnak meg minket. Az egyik ember, akin segítettünk, továbbadja a másiknak – néha szó szerint a kórházi ágyak között.

OLVASS TOVÁBB

Kendertér - vice cannabis oil free scaled

“Ingyen adok illegális kannabiszolajat” | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok