körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Jake fiunkat 2012-ben agydaganattal diagnosztizálták. A legrosszabb dolog, amit hallhatsz életedben, hogy a fiadnak agytumora van. Jake hosszú évekig különféle kezeléseket kapott, ideértve a sebészeti-, a kemoterápiás- és a sugárkezelést is. Fiunkkal kapcsolatban nagyon megragadott bennünket, hogy a fájdalmas kezelések ellenére minden nap talált valamit, amin mosolyogni tudott.

A kezelések alatt Jake részt vett a New Jersey Orvosi Kannabisz Programban kilenc hónapon keresztül. Ezalatt az időszak alatt, tehát mialatt kezelték is, Jake iskolába járt, kiválóan sportolt és videó játékokkal játszott. Az orvosi kannabisz lehetővé tette, hogy Jake valódi természete átragyogjon a rákbetegségen úgy, ahogy egyetlen fájdalomcsillapító mellett sem azelőtt.

OLVASS TOVÁBB

Jake öröksége tovább él a kibővített orvosi kannabisz programban | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Jake öröksége tovább él a kibővített orvosi kannabisz programban | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok