körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy új tanulmány tapasztalatai szerint a hospice szakemberek túlnyomórészt támogatják az orvosi kannabisz használatát hospice pácienseknél.

Észak-Amerika hospice intézeteiben az orvosi kannabisz egyre inkább helyettesíti az elmét ködösítő gyógyszereket, hogy a betegek nyugodtan és fájdalom nélkül élhessék utolsó napjaikat, képesek legyenek arra, hogy tudatuk birtokában, folyamatosan tartsák a kapcsolatot szeretteikkel.

A kannabisznak az idősek gondozásában és a palliatív kezelés területén megmutatkozó hasznosságát támasztja alá egy fontos új tanulmány, amelyet a Palliative Care Journalban tettek közzé. Összesen 310 palliatív gondozó szakember, köztük ápolók, adminisztrátorok és orvosok 40 államból válaszoltak egy felmérésre az orvosi kannabisszal kapcsolatos gyakorlatról, tapasztalatokról és véleményekről. Ez a felmérés a mai napig a témával kapcsolatos legnagyobb nemzeti felmérés részét képezi.

OLVASS TOVÁBB

Kannabisz a hospice ellátásban: növekvő kereslet és elfogadás az életvégi gondozás területén | Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület

Kannabisz a hospice ellátásban: növekvő kereslet és elfogadás az életvégi gondozás területén | Magyar Orvosi Kannabisz EgyesületKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok