körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hétfőig van ideje, hogy konzultáljon a kormánnyal a klímavédelemről!!! Már csak 1 nap maradt!

Kérem a megfelelő helyekre a ‘kendertermesztés támogatás’-t tölteni!

A kérdőívet november 18-án indították, és bár elég fontos témáról van szó, a lap hozzáteszi, a kormány nem igazán reklámozta, hirdette a konzultációt: az MTI-ben, a kormánysajtóban, de a Kormany.hu oldalon sem sok jele van annak, hogy éppen konzultációt folytatna a kormány.

A kérdőívvel – amit ide kattintva lehet kitölteni, max 10 perc – a következőkben kérik az emberek segítségét:

“A 2015-ben az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezmény Részes Feleinek 21. találkozóján elfogadott, és 2016-ban hatályba lépett Párizsi Megállapodás alapján az aláíró feleknek arra kell törekedniük, hogy az üvegházhatású gázok alacsony kibocsátásával járó hosszú távú fejlesztési stratégiákat fogalmazzanak meg és jelentsenek be, figyelembe véve közös, de megkülönböztetett felelősségeiket és eltérő képességeiket, tekintettel az eltérő nemzeti körülményekre.

A fentiek alapján 2020. január 1-jéig Magyarországnak is el kell készítenie és be kell jelentenie a Bizottságnak a legalább 30 éves kitekintéssel rendelkező hosszú távú nemzeti stratégiáját. Ugyanakkor a tagállamoknak nyilvános konzultációt kell végezniük ezen hosszú távú stratégiák elkészítése során.”

kormány oldal: https://www.kormany.hu/…/tarsadalmi-konzultacios-kerdoiv-a-…

 

Kérdőív a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési StratégiáróKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok